Blogul Natura Club

Frăția iubirii

Oameni drepţi

Si Domnul Dumnezeu i-a zis lui Noe: „Intra in corabie, tu si toata casa ta , caci pe tine te-am vazut ca esti drept inaintea Mea in neamul  acesta.”

Prosperitatea unei  nații ar fi fi imposibilă fără oameni drepti, curajoși, decenți și harnici Anonimi ce caută căi eficiente și economice de a satisface nevoile celorlalți. Oameni care respectă legea.Cand intanlesc prin lumea oamenilor de afaceri și a patronilor, în care îmi petrec cea mai mare parte din viață, un om discret, timid, sobru, încăpățânându‑se să fie cât mai invizibil cu putință.,dar ce munceşte enorm ,imi spun în sinea mea:iată un om DREPT ,un roman get‑beget!

A fi mandru de originea ta,  aţi  crea repede un drum, prin talent și muncă, având din tinerețe convingerea fermă că menirea unui om de afaceri nu‑i doar să aibă succes, ci să fie un exemplu, astfel ca întreaga societate și mai ales cei defavorizați să beneficieze de reușitele tale,inseamna a fi DREPT în faţa ta şi a lui Dumnezeu .

Cred că nu guvernele aduc progresul națiunilor, ci societatea civilă, sprijinită și încurajată de inițiativa privată.

Dacă am înpânzi ţara cu firme conduse de oameni DREPŢI capabile să ofere zeci de mii de locuri de muncă și să dezvolte resursele naturale și umane din toate zonele ţării,am

deveni o lume liberă și prosperă.

În ciuda atmosferei otrăvite și neprielnice din ţară mai sunt oameni care respiră cinste şi îşi  dedică toată energia și timpul încercând să descopere căi eficiente și economice de a satisface nevoile celorlalți, concurând astfel cu succes pe piață.

Anonimi ce nu ajung în articole frivole ori în pagini de scandal din ziare, oameni care muncesc şi care respectă legea, căci, respectând- o, e mai puțin împovărător decât s- o încalce sau fiindcă au o credință și niște principii care- i obligă s- o facă, simțindu- se mai bine, mai siguri și mai liniștiți acționând cinstit decât comițând delicte.

Se cuvine să –i căutăm pe aceşti Drepţi ai ţarii şi să-i arătăm lumii,să le vedem ROSTUL pe acest pământ românesc.

 

Iulia Barbu

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>